Onze agenda

31 oktober 2020

H.Mis Arcen

Volgens een inmiddels vaste traditie luisteren wij de H. Mis op in de dorpskerk in Arcen met Allerzielen. De mis begint om 18.30 uur

20 december 2020

Kerstviering

KBO

KBO St. Martinus / St. Joseph houdt een kerstviering voor haar leden in Partycentrum ’t Zaelke aan de Ariënsstraat in Tegelen. Aanvang 14.00 uur.

24 december 2020

Kerstmis

Martinuskerk

Op Kerstavond luisteren wij om 19.00 uur de mis op met passende Kerstliederen.

5 juni 2021

Culturele Fietstocht

In 2020 kunnen we helaas geen fietstocht organiseren i.v.m. de Corona crisis. In 2021 halen we dit graag in op zaterdag 5 juni.

Tegelse Hofzangers 60 jaar

In 2020 is het 60 jaar geleden dat de Tegelse Hofzangers werden opgericht.

Zondagmiddag 8 november jubileumconcert

Zaal de Haandert in Tegelen.

Zangeres Krista Meijer

Krista Meijer is met Klassieke Solo Zang afgestudeerd op het Conservatorium in Maastricht bij Frans Kokkelmans. Zij zal haar Master starten vanaf september 2019.

Daarnaast is Krista Meijer actief als popzangeres. Met haar doorzettingsvermogen, discipline en enthousiasme, wil ze zich graag oriënteren om verder te kunnen ontwikkelen als zangeres.

Krista Meijer heeft o.a. masterclasses gevolgd van Karin Bloemen, Setske Mostaert en Mya Besselink. Ze gaf in 2017 gastoptredens in Theatershow ‘Volle Bloei’ van Karin Bloemen in Theater De Maaspoort te Venlo en het Beatrixtheater te Utrecht. Hierna werd ze uitgenodigd door de Dire Straits om Tina Turner te vertegenwoordigen in hun concerttour en kreeg ze een plek bij Talent Centraal: Exclusief programma voor talenten in Nederland. Initiatief van ABN-AMRO.
Krista Meijer heeft gezongen in het koor van Opera Zuid in de Opera ‘Werther’ en was solist in de Viva Classic Live KERST-concerten onder begeleiding van Maurice Luttikhuis.

Contactgegevens

Tegelse Hofzangers
Erkenkamp 23
5931 BR Tegelen

Telefoon: 06 – 199 95 486

info@tegelsehofzangers.nl

Bestuur

Voorzitter Hans Schelbergen
Secretaris Henk Driessen
Penningmeester Henk Neervoort
Bestuurslid muziekcommissie Henk van Gerven
Bestuurslid algemene zaken Wiel Dings

Beschermheer   De heer J. Canjels