Onze agenda

Onze agenda:

1 september 2019

Steylerdag

Van 11.00 tot 17.00 uur zijn er vele activiteiten in Steyl. Ook de Hofzangers geven op diverse locaties miniconcerten. Voor meer info: stijvolsteyl.nl

22 september 2019

Opening

cultureel seizoen

Voor de 2e keer nodigt Vocal Group Joy andere culturele verenigingen uit om zich te presenteren in de Martinusbasiliek in Venlo

26 oktober 2019

Wuppertal

Concert voor bewoners van Wohnhaus Edith Stein in Wuppertal.

2 november 2019

Dorpskerk

Arcen

Wij luisteren de H.Mis op bij gelegenheid van Allerzielen. De mis begint om 18.30 uur.

24 november 2019

Wijnproeverij

Hofzangers

Houdt u van een lekker wijntje? Wij organiseren een proeverij in ‘t Zaelke in Tegelen. Met uw feestdagen-inkoop helpt u ons voorbereiden op een geweldig jubileumjaar in 2020.

22 december 2019

Kerstconcert

Campanella

Jaarlijks wordt er in de Martinuskerk in Tegelen een kerstconcert georganiseerd voor diverse koren. De organisatie is nu in handen van Vocaal Ensemble Campanella. Aanvang 16.30 uur.

Tegelse Hofzangers 60 jaar

In 2020 is het 60 jaar geleden dat de Tegelse Hofzangers werden opgericht. De voorbereidingen voor een mooi jubileumjaar zijn in volle gang.

Zaterdagavond 16 mei jubileumconcert

Zaal de Haandert in Tegelen.

Zangeres Krista Meijer

Krista Meijer is met Klassieke Solo Zang afgestudeerd op het Conservatorium in Maastricht bij Frans Kokkelmans. Zij zal haar Master starten vanaf september 2019.

Daarnaast is Krista Meijer actief als popzangeres. Met haar doorzettingsvermogen, discipline en enthousiasme, wil ze zich graag oriënteren om verder te kunnen ontwikkelen als zangeres.

Krista Meijer heeft o.a. masterclasses gevolgd van Karin Bloemen, Setske Mostaert en Mya Besselink. Ze gaf in 2017 gastoptredens in Theatershow ‘Volle Bloei’ van Karin Bloemen in Theater De Maaspoort te Venlo en het Beatrixtheater te Utrecht. Hierna werd ze uitgenodigd door de Dire Straits om Tina Turner te vertegenwoordigen in hun concerttour en kreeg ze een plek bij Talent Centraal: Exclusief programma voor talenten in Nederland. Initiatief van ABN-AMRO.
Krista Meijer heeft gezongen in het koor van Opera Zuid in de Opera ‘Werther’ en was solist in de Viva Classic Live KERST-concerten onder begeleiding van Maurice Luttikhuis.

Contactgegevens

Tegelse Hofzangers
Erkenkamp 23
5931 BR Tegelen

Telefoon: 06 – 199 95 486

info@tegelsehofzangers.nl

Bestuur

Voorzitter Hans Schelbergen
Secretaris Henk Driessen
Penningmeester Henk Neervoort
Bestuurslid muziekcommissie Henk van Gerven
Bestuurslid algemene zaken Wiel Dings

Beschermheer   De heer J. Canjels